måndag 4 juni 2012

Mellerudsbesök 2012-05-30

Vilken dag vi hade tillsammans med Melleruds särvux! Vi försöker träffas tillsammans elever och lärare en gång per termin! På våren är det Säffle som ordnar och ansvarar för dagen - på hösten är det Mellerud som ansvarar och ordnar vår dag tillsammans! Caféeleverna ansvarade för fikat som vi började dagen med!



Tipspromenad - där frågorna handlade om oss alla på särvux i Säffle - ett sätt att lära känna varandra och berätta en sak om mig själv som jag vill att andra ska veta!


Marie gick igenom de rätta svaren och alla tyckte det var svårt, men roligt att få veta något speciellt om alla som går kurs här på Säffle lärcenter!


Emma visade sitt arbete om "risker i trafiken" som hon gjort i kursen Trafikkunskap. En Power Point presentation. Mycket intressant och många frågor fick hon!

Vi avslutade dagen med en gemensam lunch på Bella Rosa. Promenad dit och promenad tillbaka gjorde att det blev mycket motion! ÅTERIGEN FICK VI EN FANTASTISK DAG MED MELLERUD! TACK FÖR ATT NI VILL BESÖKA OSS OCH TACK TILL ELEVERNA PÅ SÄRVUX I SÄFFLE SOM GJORT EN JÄTTEBRA PLANERING OCH GENOMFÖRT DAGEN PÅ ETT KANONBRA SÄTT!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar