fredag 3 februari 2012

Information om kommande studiebesök....

Här på vår blogg kommer vi lägga ut information om vilka studiebesök som är planerade och bokade. Efter varje besök och intervju kommer vi lägga ut bilder och berätta! Det är framförallt kursen Arbetslivskunskap - där kommer det bli mycket studiebesök framöver. Följande besöka är inbokade:

15:e och 16:e februari byter Trafikkunskap och Arbetslivkunskap dag med varandra därför att vi bokat in ett studiebesök hos Utterdalhs hälsokälla - alltså Torsdagen den 16:e februari kl.10:15. Vi träffas utanför Tuppen kl. 10.00 för att sedan tillsamman promenera bort till Marianne Utterdalh!
Onsdagen den 22:e februari kl. 10.00. Då ska vi träffa Christer Lundqvist som ska berätta om svetsyrket på företaget Bocri! Vi träffas här kl. 09.00 som vanligt - vi går sedan tillsammans bort till Bocri!
Onsdagen den 29:e februari kl.09.00. Då ska vi till Friskvårdskonsulenten Barbro Karlsson för att se vad hon gör i sitt yrke! Hon arbetar på Etage 5 i sjukhusbyggnaden som tidigare var "långvården". Vi träffas vid sjukhusentrén kl. 08.45!

Caféverksamhetskursen
Vi har även ett studiebesök inbokat för Caféverksamhetsgruppen. Denna dagen har vi kursverksamheten på eftermiddagen! Vi börjar alltså kl.13.00 på Café Astrid Tisdagen den 14:e februari då ska vi intervjua Helen som äger Caféet!
Trevlig helg!
Vi ses nästa vecka!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar